Substitutters indflydelse på stillingen

Når der er substitutter, der spiller i stedet for de faste spillere, har det indflydelse på resultaterne på følgende måde:

 1. I A-rækken indgår alle substitutternes resultater på nøjagtig samme måde, som hvis det var de faste spillere. Derfor justeres der ikke på de opnåede point uanset resultatet.
 2. I B-rækken og C-rækken forholder det sig således:
  1. Hvis der kun er én substitut i et par, så gælder det opnåede resultat på nøjagtig samme måde, som hvis det var de faste spillere. Derfor justeres der ikke på de opnåede point uanset resultatet.
  2. Hvis der er to substitutter i stedet for det normale par, så vil der ske en justering, hvis substitutterne har opnået et resultat, der ligger over middel. I det tilfælde vil det opnåede resultat blive nedjusteret til middel.
  3. Hvis der er to substitutter i stedet for det normale par, så vil der ikke ske en justering, hvis substitutterne har opnået et resultat, der ligger under middel.

Uanset ovenstående eventuelle justeringer, så vil substitutternes handicap ikke blive justeret.

2 Kommentarer on “Substitutters indflydelse på stillingen

 1. hvordan opnår man de Broncepoint, som give?

  kan noget være overset,? har ikke fået nogle af dem i lang tid.
  vh Lone Lyebalk.

  1. Hej Lone
   Jeg kan se, at du får bronzepoint ind imellem. F.eks. fik du 16 bronze-point tirsdag d. 12. november, hvilket du kan se på resultaterne denne dag.
   Når man spiller i A-rækken gives der bronze-point, hver gang man bliver nr. 1, 2, 3 eller 4. I B-rækken og C-rækken gives der bronze-point når man bliver nr. 1, 2 eller 3.
   Hilsen Anders

Comments are closed.