Ny hjemmeside

Jeg har set frem til at præsentere vores nye hjemmeside, som jeg har arbejdet med i løbet af sommeren. Med frigivelsen af siden ser jeg naturligvis med spænding frem til at få nogle tilbagemeldinger. Jeg har forsøgt at holde stilen så ren som muligt, så der ikke er en masse overflødig information på siderne. Til gengæld skal der naturligvis også være det, der er nødvendigt.

Jeg håber I vil være så venlige at give mig tilbagemeldinger, som kan være med til at gøre denne hjemmeside så brugbar som muligt. Har i kommentarer eller evt. ønsker til nye tiltag, så hold jer endelig ikke tilbage. I er mere end velkomne til at skrive kommentarer til dette indlæg. Så får vi samtidig afprøvet, at dette også virker. 🙂

Hav en rigtig god bridgesæson 2019/20.

Med venlig hilsen
Anders Wraagaard Pedersen

13 Kommentarer on “Ny hjemmeside

  1. Hej Hanne

   Der er allerede et link til udarbejdelse af et systemkort. Du finder det på opslagstavlen, som du kan finde på to måder:

   1. I menuen [Om klubben] ligger det som det første punkt
   2. På forsiden og andre sider, hvor du kan se de 5 nyeste opslag, er der et link til opslagstavlen lige under de nyeste opslag.

 1. Fint arbejde Anders. Man skal lige vænne sig til at bruge siden, som formodentlig er i stadig udvikling.
  Jeg vil spørge om medlemslisterne kunne sorteres alfabetisk efter Efternavn også? Jeg har ikke alle på fornavn.

  1. Hej Jens

   Jo, hjemmesiden vil altid være dynamisk, således at der til stadighed vil ske nye tiltag på siden. Derfor er alle forslag, der kan være med til forbedre siden, være meget velkomne.

   Dit forslag om at adskille for- og efternavn kunne bestemt være en god idé, så man kan sortere listerne som man vil. Indtil det sker, har du mulighed for at søge på hvad som helst i det lille søgefelt, der er øverst til højre på deltagerlisten.

   Jeg håber det kan hjælpe dig.

 2. OK Anders. Ting tager tid, og mit forslag er ikke det vigtigste.
  Et andet forslag:
  Jeg kan se kalenderen for de enkelte klubber under Turneringer, men jeg savner – som kortlægger for alle klubber – den samlede oversigt som lå i den gamle hjemmeside. Kan den føres med over i den ny?

  Mvh Jens

  1. Hej Jens

   Jeg havde bevidst adskilt kalenderen for overskuelighedens skyld, når man kigger på den enkelte turnering. Derfor havde jeg ikke lige gennemskuet, at der kunne være andre interesser. 🙂

   Men selvfølgelig kan jeg godt se, at den totale kalender kan bruges også. Jeg vil derfor sørge for at lægge en total kalender op på siden. Jeg giver dig lige et prik på skulderen, når det er klaret.

   Hilsen Anders

  2. Hej igen Jens

   Jeg har nu lagt en opdateret kalender, der viser alle turneringer samt øvrige arrangementer, der er relevante for klubbens medlemmer, ind på hjemmesiden.

   Du finder den under menupunktet [Turneringer]. Jeg har kaldt den “Kalender (max)”. Kom gerne med dine kommentarer til den, når du har set på den. Har du evt. et bedre navn til den, så er jeg bestemt også lydhør over for det. 🙂

 3. Hej Anders
  Fin kalender Anders. Nu er jeg jo den gammeldags type, der gerne vil have alting skrevet ud, og der er en fin henvisning til PRINT. Men selvom jeg skriver ud som “liggende” kan jeg ikke få hele kalenderen udskrevet. Jeg mangler Tirsdag aften Type-søjlen. Kan det være noget med en mindre skrifttype? Det er et “problem”, jeg kender fra udskrifterne fra DBf også. Det vil jeg snakke med dig om, når du kommer mandag d. 30. og hjælper med kortlægning.
  En anden ting: Det er let at finde den “tråd” vi skriver i, men ikke så let at åbne en ny tråd?? Og: Er det nødvendigt at belemre alle medlemmerne med “vores” debat?
  Vi snakkes ved
  Jens

 4. Jeg synes absolut, at det er nødvendigt at belemre alle. Der sidder givetvis flere med samme problematikker. Anders behøver derfor blot at svare en gang.
  Hilsen Inger

 5. Hej Anders
  Angående kontingentberegner: Efter 3 forgæves forsøg på at tilmelde mig kaffe/brød tirsdag aften har jeg nu opgivet. ? De afsatte kryds forsvinder hver gang??
  Hvor kommer beregningen? Altså svaret på krydsene, der bliver væk?
  Jeg kan selvfølgelig sagtens læse i menupunktet om priserne, hvad jeg skal betale, men skulle beregneren ikke regne noget ud?
  Mvh Jens

  1. Hej Jens
   Beregningen skulle gerne viser lige under de punkter, hvor du krydser af. Det gør de, når jeg sætter kryds i de forskellige felter.

   Det kan være, at den browser du benytter, ikke understøtter siden. Hvilken computer benytter du og hvilken browser bruger du?

   Hilsen Anders

   P.S. Hvis der er andre, der har problemer med det samme som Jens, så vil jeg meget gerne høre om det.

Comments are closed.