Augustbrev til alle medlemmer

2019Augustbrev-til-medlemmerne

3 Kommentarer on “Augustbrev til alle medlemmer

 1. Super fin ny hjemmeside?Nem at betjene og surfe i.
  Måske kunne du under oplysninger om klubben oprette “forbytning af
  Frakker/jakker???” tro mig det foregår. Det kan være koldt om vinteren at komme hjem uden frakke? I går var min cottencoat pist væk, her ville det være fint med et hint fra hjemmesiden.
  Birgit Bech Larsen

  1. Hej Birgit

   Det er dejligt, at du synes om vores nye hjemmeside og jeg er altid åben over for nye forslag, som kan gøre den endnu bedre.

   Jeg vil overveje, hvordan jeg evt. kan imødegå dit forslag, så det bliver muligt at kommunikere med andre, hvis man eksempelvis oplever det du gjorde den dag. Indtil jeg finder en løsning på det, så skal jeg gerne sætte et opslag på forsiden, så du igen kan få din frakke. Men jeg vil dog lige høre først, om du har fået den igen? 🙂

   Hilsen Anders

Comments are closed.